banner1
banner2
banner3
company_pic

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

EISEN INDUSTRY LIMITED (KUANGYE DONGGUAN TECHNOLOGY CO., LTD) dununge ing Desa Lianhu, Kota Tangxia, Kota Dongguan kanthi transportasi sing trep, kanthi area konstruksi luwih saka 5,000 meter persegi. Saiki, peralatan mekanik perusahaan kalebu: 10 jalur perakitan otomatis, luwih saka 40 topeng medis pakai & lini produksi otomatis KN95 FFP2, laboratorium listrik lengkap, lan panyiapan bengkel bebas debu 100.000 tingkat pihak ketiga, 10.000 -gawe laboratorium medis, lsp. Kapasitas produksi sing kuat lan tim staf sing wis terlatih.

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo pitulung luwih lengkap

Nyuwun yakin manawa milih kita, kita bakal menehi solusi sing sampurna.

INGKIR SAIKI
  • The company has passed the ISO13485 & GMP medical device quality system certification, and obtained the national secondary medical device production license, and its products have passed the certification of professional institutions at home and abroad.

    Kualitas

    Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem mutu piranti medis ISO13485 & GMP, lan entuk lisensi produksi alat medis sekunder nasional, lan produke wis lulus sertifikasi institusi profesional ing omah lan ing luar negeri.

  • 10 automatic assembly lines, more than 40 disposable medical masks & KN95 automatic production lines, a complete electrical laboratory, and the establishment of a third-party certified 100, 000-level dust-free workshop, 10,000-level medical laboratory, etc.

    Piranti

    10 jalur perakitan otomatis, luwih saka 40 topeng medis sing bisa digunakake & lini produksi otomatis KN95, laboratorium listrik lengkap, lan panyiapan bengkel 100-000 tingkat debu sing wis disertifikasi saka pihak katelu, laboratorium medis level 10.000, lsp.

  • Many overseas buyers are very satisfied with our products. We have been working hard to provide high-quality products and services. We will make our own contribution in this special period. Please rest assured to choose us, we will provide you with perfect solution.

    Evaluasi

    Akeh pembeli ing luar negeri sing wareg banget karo produk. Kita wis kerja keras kanggo nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi. Kita bakal menehi kontribusi dhewe ing periode khusus iki. Nyuwun yakin manawa milih kita, kita bakal menehi solusi sing sampurna.

Informasi paling anyar

warta

news_pic
Suwene bisa nggawe topeng? Apa prelu nyedhiyakake masker? Amarga epidemi pneumonia mahkota anyar, topeng wis digunakake meh setengah taun.

Coronavirus Anyar Mutasi ing Spanyol Supaya Ora Ana Baleni Sejarah. Inggris, Prancis, Italia lan Jerman Mbukak maneh Kebijakan Blokade

Coronavirus Anyar Mutasi ing Spanyol Supaya Ora Ana Baleni Sejarah. Inggris, Prancis, Italia lan Jerman Mbukak Kebijakan Blockade Maneh virus corona anyar mutasi ing Spanyol Sajrone musim Halloween, miturut TIMES, Inggris bakal milih ing Parlemen minggu ngarep. Amarga wabah epidemi ...

Geng Shuang negesake manawa ing Pertarungan Komunitas Internasional Ngatasi Coronavirus Anyar, Nyuwun Nyatane Fakta, Ilmu Pengetahuan lan Liyane.

Geng Shuang negesake manawa ing Pertarungan Komunitas Internasional Ngatasi Coronavirus Anyar, Nyuwun Nyatane Fakta, Ilmu Pengetahuan lan Liyane. Tanggal 20 Maret, juru bicara kementerian luar negeri Geng Shuang dadi ketua konferensi umum. Wartawan takon, bubar, sawetara sarjana barat ujar ...